• “Cand schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile spre care privesti se schimba.”
    - Wayne Dyer

  • “Invatarea e incetinita in conditii de anxietate si neincredere. Pentru majoritatea activitatilor, oamenii au capacitatea intelectuala de a obtine rezultate bune; ei doar se descurca greu sa aplice ceea ce stiu deja.” - Tim Gallwey

  • “Cand o usa se inchide, o alta se deschide; dar noi adesea privim cu atat de mult regret spre usa inchisa, incat nici nu o vedem pe cea care a fost deschisa pentru noi.”
    - Alexander Graham Bell

Evolution Perspective

Te ajutam sa iti concretizezi dorintele.

Evolution Perspective a pornit de la o idee, transpusa chiar in cuvintele care ii alcatuiesc numele – o idee care situeaza evolutia si perspectiva personala si profesionala pe acelasi plan cu cele trei domenii in care activam: coaching, management si consultanta.

 

Am trecut prin multe situatii profesionale care

ne-au ajutat sa ne perfectionam la ceea ce ne place cel mai mult sa facem, si anume, sa lucram cu oamenii – oameni talentati, ambitiosi, care intr-un anumit context, au apelat la noi. Oameni impreuna cu care am reusit sa construim ceva valoros, pentru ei si pentru noi deopotriva.

Motivatie si scopuri

Cautam solutiile cele mai productive.

Ne motiveaza si fascineaza unicitatea fiecarui om sau a fiecarei companii care apeleaza la noi. Nu avem cate o “solutie magica” pentru fiecare problema cu care ne intalnim repetat, nu livram solutii de-a gata, utile strict in conditiile date, ci vrem sa facem mai mult de atat.

 

Ne axam pe constructia unei fundatii complexe si stabile, pentru fiecare proiect in care ne implicam. Cautam o solutie care sa implice caracterul unic al fiecarui om sau intreprindere care apeleaza la noi. Astfel, deschidem drumul spre o dezvoltare sanatoasa, care nu poate decat sa aduca rezultate favorabile, pe termen lung.

CONTACTEAZA-NE

…daca doresti sa iti atingi obiectivele!

Suna de luni pana vineri intre 09:00 si 17:00.

Tel: +40 722 664 422

Fiecare om sau business are puncte forte, si puncte slabe. Vrei sa le elimini pe cele din urma? Programeaza o intalnire cu noi!

 

Prima discutie ne ajuta sa ne cunoastem, ca atare nu e taxabila. Fa primul pas spre schimbare!

CERE O COTATIE

Parteneri

Parteneriate de succes

Toate drepturile rezervate. EVOLUTION PERSPECTIVE © 2014

Web Development: Brandise