• “Cand schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile spre care privesti se schimba.”
    - Wayne Dyer

  • “Invatarea e incetinita in conditii de anxietate si neincredere. Pentru majoritatea activitatilor, oamenii au capacitatea intelectuala de a obtine rezultate bune; ei doar se descurca greu sa aplice ceea ce stiu deja.” - Tim Gallwey

  • “Cand o usa se inchide, o alta se deschide; dar noi adesea privim cu atat de mult regret spre usa inchisa, incat nici nu o vedem pe cea care a fost deschisa pentru noi.”
    - Alexander Graham Bell

Precizie si inventivitate

Management si consultanta

Abordam fiecare situatie cu o precizie, analizand toate detaliile organizationale de care depinde succesul unui proiect sau al unei intreprinderi. Experienta si intuitia ne ajuta sa iti dam sfaturi si sugestii productive.

 

Te poti baza pe noi atunci cand ai luat o decizie si vrei sa o pui in practica cat mai eficient, atunci cand ai nevoie sa organizezi anumite activitati sau cand vrei ca un proiect sa se incadreze perfect in conditiile, bugetul si termenii dati. Poti rasufla linistit, atunci cand stii ca proiectul tau este pe maini bune.

Dezvoltare si evolutie

Resurse pentru coaching

Cand lucram cu tine din postura de coach, tot accentul cade pe ceea ce poti si iti doresti tu sa faci. Noi te ajutam sa te descoperi pe tine insuti, sa iei decizii care iti vor imbunatati viata si sa fii determinat in realizarea dorintelor tale.

 

Credem ca fiecare dintre noi are inzestrari si talente firesti, care pot fi dezvoltate armonios, dar credem si in necesitatea unui proces de dezvoltare continua. De aceea, iti recomandam cateva resurse de studiu care iti pot largi perspectiva in multe privinte – pe unele dintre ele, le poti gasi in SHOP.

CONTACTEAZA-NE

…daca doresti sa iti atingi obiectivele!

Suna de luni pana vineri intre 09:00 si 17:00.

Tel: +40 722 664 422

Fiecare om sau business are puncte forte, si puncte slabe. Vrei sa le elimini pe cele din urma? Programeaza o intalnire cu noi!

 

Prima discutie ne ajuta sa ne cunoastem, ca atare nu e taxabila. Fa primul pas spre schimbare!

CERE O COTATIE

Parteneri

Parteneriate de succes

Toate drepturile rezervate. EVOLUTION PERSPECTIVE © 2014

Web Development: Brandise