• “Cand schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile spre care privesti se schimba.”
    - Wayne Dyer

  • “Invatarea e incetinita in conditii de anxietate si neincredere. Pentru majoritatea activitatilor, oamenii au capacitatea intelectuala de a obtine rezultate bune; ei doar se descurca greu sa aplice ceea ce stiu deja.” - Tim Gallwey

  • “Cand o usa se inchide, o alta se deschide; dar noi adesea privim cu atat de mult regret spre usa inchisa, incat nici nu o vedem pe cea care a fost deschisa pentru noi.”
    - Alexander Graham Bell

Proiecte

Ne plac provocarile si oamenii ambitiosi!

Preferam sa vorbim mai putin despre noi si mai mult despre reusita oamenilor cu care am colaborat de-a lungul timpului, oameni care ne-au ajutat sa cimentam un mod de a comunica eficient, transparent si productiv. 

 

Gratie parteneriatelor noastre si a experientei in domenii conexe, am ajuns sa intelegem in profunzime atat felul in care ne dezvoltam ca indivizi, cat si modul prin care anumite procese organizationale pot fi perfectionate. Abordam fiecare proiect cu atentie la cerintele si asteptarile clientului, creand un drum eficient spre indeplinirea obiectivelor sale.

Parteneri CMC

Proiecte, parteneriate, colaborari

Un parteneriat important a inceput prin coaching, in urma caruia clientul a decis sa deschida un centru de modelare corporala. Prin management de proiect, promovare si organizarea activitatii centrului, am definit noul brand Effect. 

 

Un alt partener este Academia Femeilor, cu care am colaborat in postura de coach pentru un proiect special, care a dat rezultate incurajatoare – programul “Devino zeita vietii tale!”, adresat femeilor care isi doresc o schimbare in viata lor.

Snijana este o companie cu activitatea centrata pe prelucrarea lemnului, cu care am colaborat in trei directii: consultanta, rebranding si promovare.

CONTACTEAZA-NE

…daca doresti sa iti atingi obiectivele!

Suna de luni pana vineri intre 09:00 si 17:00.

Tel: +40 722 664 422

Fiecare om sau business are puncte forte, si puncte slabe. Vrei sa le elimini pe cele din urma? Programeaza o intalnire cu noi!

 

Prima discutie ne ajuta sa ne cunoastem, ca atare nu e taxabila. Fa primul pas spre schimbare!

CERE O COTATIE

Parteneri

Parteneriate de succes

Toate drepturile rezervate. EVOLUTION PERSPECTIVE © 2014

Web Development: Brandise