• “Exercitiul nu este ceva ce faci atunci cand esti deja bun. Este acel ceva pe care, facandu-l, te face sa fii bun.”
    - Malcolm Gladwell

  • "Managementul bun este arta de a face problemele atat de interesante si solutiile lor, atat de constructive, incat toata lumea sa doreasca sa se implice in rezolvarea lor."
    - Paul Hawken, Natural Capitalism

  • “Esti inconjurat de solutii simple, evidente, care iti pot mari considerabil succesul, influenta, puterea si venitul. Problema e, pur si simplu nu le vezi.”
    - Jay Abraham

Despre coaching

Cum functioneaza?

Fiecare om e diferit prin natura, caracterul si experienta sa. Dar chiar si cei mai puternici sau inzestrati se pot confrunta cu momente de nehotarare, nesiguranta sau dificultate, care ingreuneaza luarea deciziilor si evolutia in planurile esentiale.

 

Daca vrei sa aduci o schimbare in viata ta, coaching-ul te va ajuta sa o faci asa cum trebuie. Vom lucra impreuna la aspectele importante pentru tine, clarificand si scotand la lumina ceea ce te va aduce mai aproape de scopul tau. Ce descoperi intr-o sesiune de coaching te poate insoti toata viata, pentru ca tu esti cel care va “invarti sforile” propriei intelegeri asupra sinelui.

Evolution perspective

Te ajutam sa ajungi acolo unde vrei.

Exista in tine resurse pe care poate nici nu le banuiesti sau dorinte pe care ti-ai dori sa ai curajul sa le abordezi. Exista poate si probleme nelamurite sau circumstante dificile, care iti pun la incercare discernamantul, rabdarea, perseverenta.

 

Noi iti putem fi alaturi, ascultand tot ce ai de zis si ajutandu-te sa vezi lucrurile intr-o perspectiva mai larga si clara. Te ajutam sa identifici modul in care iti poti folosi potentialul in drumul spre dorintele si ambitiile tale, personale si profesionale deopotriva. Nu iti vom servi pe tava o solutie la problemele tale, dar ce vom face e sa te ajutam pe tine sa o gasesti.

CONTACTEAZA-NE

…daca doresti sa iti atingi obiectivele!

Suna de luni pana vineri intre 09:00 si 17:00.

Tel: +40 722 664 422

Fiecare om sau business are puncte forte, si puncte slabe. Vrei sa le elimini pe cele din urma? Programeaza o intalnire cu noi!

 

Prima discutie ne ajuta sa ne cunoastem, ca atare nu e taxabila. Fa primul pas spre schimbare!

CERE O COTATIE

Parteneri

Parteneriate de succes

Toate drepturile rezervate. EVOLUTION PERSPECTIVE © 2014

Web Development: Brandise