• “Exercitiul nu este ceva ce faci atunci cand esti deja bun. Este acel ceva pe care, facandu-l, te face sa fii bun.”
    - Malcolm Gladwell

  • "Managementul bun este arta de a face problemele atat de interesante si solutiile lor, atat de constructive, incat toata lumea sa doreasca sa se implice in rezolvarea lor."
    - Paul Hawken, Natural Capitalism

  • “Esti inconjurat de solutii simple, evidente, care iti pot mari considerabil succesul, influenta, puterea si venitul. Problema e, pur si simplu nu le vezi.”
    - Jay Abraham

Management

Despre strategie si organizare

Consultanta in management devine necesara atunci cand compania ta se confrunta cu o situatie care nu poate fi rezolvata intern – fie o schimbare in structura si activitatea ei, fie abordarea unui nou obiectiv care are in vedere cresterea sau imbunatatirea activitatii ei.

 

Experienta si expertiza echipei noastre ne permit sa identificam aspectele problematice ale companiei tale, transformandu-le in aspecte operationale, si sa cream solutii viabile, personalizate.

Cum lucram?

Detalii. Perspectiva. Evolutie.

Un proiect de management incepe cu o analiza initiala, urmata de propunerea solutiilor strategice si culminand cu implementarea lor. Mai mult decat livrarea unor solutii de-a gata, noi cream strategii si metode de lucru valoroase, orientate spre oameni si performanta lor.

 

Lucram atent cu fiecare detaliu operational, modeland astfel perspectiva. Acoperim si managementul de proiect de la A la Z – tu doar trebuie sa stii ce vrei si ce poti face pentru a ajunge la destinatie.

CONTACTEAZA-NE

…daca doresti sa iti atingi obiectivele!

Suna de luni pana vineri intre 09:00 si 17:00.

Tel: +40 722 664 422

Fiecare om sau business are puncte forte, si puncte slabe. Vrei sa le elimini pe cele din urma? Programeaza o intalnire cu noi!

 

Prima discutie ne ajuta sa ne cunoastem, ca atare nu e taxabila. Fa primul pas spre schimbare!

CERE O COTATIE

Parteneri

Parteneriate de succes

Toate drepturile rezervate. EVOLUTION PERSPECTIVE © 2014

Web Development: Brandise